Lekker lebberen aan een borst(voedings-ijsje)

Een sjieke Londense uitspanning wilde weer eens wat anders om zich te onderscheiden.

Zij hebben nu de ‘Baby GaGa’ op hun kaart staan en die is bereid uit pure moedermelk van jonge, pas bevallen vrouwen………….

De 15 vrouwen voor het basis-ingrediënt heeft het restaurant weten te organiseren via een website voor jonge moeders.

Volgens de makers is het ijs ‘puur, organisch en volledig natuurlijk’. Matt O’Connor, die met het idee kwam, gelooft in zijn ‘recept’: “Als het goed genoeg is voor kleine kinderen, is het goed genoeg voor de rest van ons. Niemand heeft de laatste jaren trouwens iets interessants gedaan op het gebied van ijs!”

Het product is volkomen veilig, benadrukken de makers, want de gebruikte borstmelk en het ijs werden onderworpen aan uitgebreide gezondheidstesten.

Ook Victoria Hiley, één van de vrouwen die melk afstaat, is enthousiast. Wanneer mensen ontdekken hoe lekker het is, zullen ook veel meer moeders borstmelk willen geven aan hun kindjes. Ik leer vrouwen dat ze zelf moeten voeden. Ze worden hier tot nu toe te weinig in gesteund en elk beetje helpt”, aldus de melkverkoopster. Dat ze geld ontvangt voor haar unieke ‘donaties’ zal ook helpen.

Daarbij blijft haar baby niks te kort komen en krijgt hij het beste wat er is én Victoria’s lijf zal binnenkort weer in shape zijn, want van borstvoeding geven word je snel weer slank. Een coupe borstijs kost €16,-

Lees ook:Hoogopgeleide vrouwen geven vaker de borst
Lees ook:Alicia Silverstone start borstmelkdienst
Lees ook:Slimme zakenvrouw bedenkt marktplaats voor moedermelk
Lees ook:Moedermelk, vers uit de borst: vloeibaar goud van de toekomst?
Lees ook:Borstmelk is voor babies en geen superfood voor volwassenen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>