App voor vrouwen-taxi’s in Nederland in de maak

Taxi-nijmegen-vrouwOp diverse plekken in Nederland zijn in de afgelopen jaren laycabs oftewel vrouwentaxi’s gaan rijden.

Vervoer door en voor vrouwen, zoals op nevenstaande foto in Nijmegen.

De Utrechter Johan van Doorn heeft nu ook een mobiele app laten ontwikkelen waarmee alles wat overzichtelijker en geregelder wordt…..

Hij probeert nu door het hele land vrouwelijke taxichauffeurs aan zich te binden voor de app, die echt van start gaat als de dekking gegarandeerd is, meldt het AD vandaag.

“We hopen op deze manier ook de negatieve berichten van de laatste tijd over diensten als Uber(pop) een beetje te kunnen wegnemen en hopen dat er voldoende bedrijven en zzp’ers zijn die zich er bij willen aansluiten”, zegt Van Doorn.

Vrouwelijke sjoofs kunnen zich gratis aanmelden. Taxichauffeuse.nl vraagt 5% per rit voor de gemaakte kosten. Er zijn ook plannen voor een Belgische versie.

Ik heb inmiddels al geregeld gebruik gemaakt van een ladycab en ik kan het alle vrouwen aanraden. Ook voor dochters die zijn wezen stappen een uitkomst. Gewoon met 5 ouderparen even lappen.

Wij van powervrouwen zijn alvast fan.

Lees ook:Bedrijven met veel vrouwelijke techies
Lees ook:Meer vrouwen in de game-industrie
Lees ook:EU beslist dat het glazen plafond aan barrels mag
Lees ook:Jet Bussemaker blij met databank met 300 potentiële topvrouwen
Lees ook:Vanaf volgend jaar ook vrouwen bij elitekorps Mariniers

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “App voor vrouwen-taxi’s in Nederland in de maak

  1. Judith

    Taxi nodig? bel ons:026 2 606 606

      /  
  2. johan van linden

    Beste beheerder, Ik zou graag mijn link op uw startpagina willen plaatsen. http://www.arnhemsetaxi.nl, titel: Taxi Centrale Arnhem. Bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groet. S. Ozcelik. Directeur eigenaar Arnhemsetaxi.nl & Taxi Arnhem.nl

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>