Halal-seks: een vrouw (of meisje) trouwen voor een dag

BurkaBarbieBinnen de islam is het huwelijk zo ongeveer de dekmantel voor alles.

Je mag je vrouw verkrachten, je mag haar slaan als ze niet doet wat je wilt en je mag je kinderen (lees: zoontjes) lekker alles toelaten en onopgevoed de wereld inschoppen.

Met hand en tand verzetten moslims zich tegen het homohuwelijk, maar een ‘sekshuwelijk’ wordt wel getolereerd.

Een huwelijk van een paar minuten, uren of dagen om jawel: ordinair van bil te gaan. Daarna doek je dat huwelijk gewoon weer op.

Bij ons heet dat gewoon een affaire of naar de hoeren gaan…….

Omdat prostitutie in Saoedie-Arabië verboden is, gaan de mannen uit dat land op seksvakantie in Indonesië.

Onder het mom van een huwelijk kunnen ze hun gang gaan. Geheel HALAL. Bij aankomst op het vliegveld staan de ‘tussenpersonen’ al klaar met een fotoalbum met bruidskandidaten voor een ’toeristenhuwelijk’.

Voor €300,- gaan de Saoedische mannen een tijdelijk islamitisch huwelijk aan, formeel om ’het meisje voor verleidingen te behoeden’. Tegelijkertijd houden de ’vakantiemannen’ in de gaten dat hun ’vakantievrouw’ niet zwanger wordt.

De Islamitische prediker en tv-persoonlijkheid Muhamad Al-Arifi veroorloofde in een door hem uitgesproken Fatwa dat buitenlandse islamitische strijders in Syrië zich kunnen vergrijpen aan meisjes in het land.

De geestelijke zou geïrriteerd zijn over dat de revolutionairen zich nu al 2 jaar hebben onthouden van seksuele omgang met de eigen vrouw(en). Zodoende riep hij ook daar het ‘sekshuwelijk’ in leven. De strijders mogen hierbij alleen enkele uren doorbrengen met de vrouwen om elkaar niet ‘in de weg te staan’.

De vrouwen die het sekshuwelijk moeten ondergaan zouden volgens hem met het paradijs beloond worden. El Arifi stelde wel enkele voorwaarden vast aan het zich vergrijpen aan meisjes en vrouwen. Zo mogen de meisjes niet jonger zijn dan 14 jaar en moeten ze ongetrouwd, gescheiden of weduwe zijn.

Lees ook:ISIS zoekt jihad-bruiden voor hun islam-gekkies
Lees ook:Mars om aandacht voor ontvoerde Nigeriaanse tienermeiden
Lees ook:Documentaire: seksslavinnen ontsnapt aan ISIS
Lees ook:Afghaanse jongetjes die feitelijk verklede meisjes zijn
Lees ook:Dr. Susan Rutten onderzoekt huwelijkse gevangenschap

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Halal-seks: een vrouw (of meisje) trouwen voor een dag

 1. Johan

  Dit is de grootst onzin dat ik ooit gehoord heb. Generaliserend en zeker niet waar. Wat een bullchit. Net als westerlingen mogen sex hebben met kinderen als t maar binnen de kerk gebeurd. Pure onzin.

    /  
 2. Mark

  Dank je wel Johan, wat is dit een onzin zeg de grootste onzin die ik ooit in mijn leven gelezen heb. De tekst zit vol met dingen die totaal niet waar zijn en ik weet niet hoe de schrijver er bij komt. De islam is een vredelievend geloof, de mensen die zeggen van niet hebben te weinig onderzoek gedaan en geloven de media, de tv of Facebook. Eerst beter onderzoeken voordat je bullshit de wereld in stuurt, door jou gaan mensen ook weer leugens geloven. Wat een pannenkoek zeg

    /  
 3. Khadija

  Wat ben jij en sukkel zeg! Bemoei met je eigen zaken ennlaat moskims met rust. waar haal je die dingen vandaan uit je kont!!!

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>