Rubriek: Ingezonden

Espadrilles aan: komende week kan het nog!

Espadrilles, alleen de naam al geeft je een zomers gevoel. Dat ze hun oorsprong in de Pyreneeën vinden, zorgt dat ze je nog extra aan zon, zee en strand doen denken. Wat is er nu fijner dan in de avondzon op je luchtige schoentjes over de boulevard te flaneren en te genieten van de zomer.

Lees verder...

Sneakers bis bis!

Ze zijn niet meer weg te denken tegenwoordig: de sneakers. Het fijne aan dit schoeisel is dat ze ontzettend lekker zitten. Je kunt er uren lang mee lopen zonder last te krijgen van de voeten en bovendien krijg je bij de meeste sneakers veel steun. Dit is dan weer goed voor de voeten!

Lees verder...

Hebberig van handtassen

Handtassen hebben de magische eigenschap dat je ze plotseling nodig blijkt hebben als je ze ziet. Ook als je daar een dag eerder nog geen weet van had. Maar soms zie je opeens 3 tassen die erom schreeuwen aangeschaft te worden. En dan moet je kiezen tussen bijvoorbeeld tussen Guess, Liu Jo of Boo…….

Lees verder...

Enkellaarsjes van de meester: Alberto Fermani

Cameron Diaz en andere celebs hebben hem al jaren geleden ontdekt: Alberto Fermani, de meester van de enkellaarsjes. Deze Italiaanse schoenmaker zorgt ervoor dat vrouwen hoog- of middelhoog gehakt toch goed kunnen lopen dankzij schoenen met een prima pasvorm en een stevige zool…….

Lees verder...

Laarzen zijn weer helemaal hot!

Ook dit jaar kunnen we weer lekker aan de laars. Ze zijn namelijk weer helemaal hot en daar zal iedere vrouw blij mee zijn. Wat is er leuker dan een paar nieuwe laarzen te kopen en er dan meteen lekker mee op pad te gaan? Omoda maakt het je gemakkelijk, want er is veel keuze

Lees verder...