5 vrouwen zien voor het eerst hun vagina

LadyPartsNormalTerwijl het toch tot de menselijke, in dit geval zelfs vrouwelijke nieuwsgierigheid behoort om je eigen lichaam te kennen, zijn er die hun eigen vagina nog nooit hebben bekeken.

Ja daar heb je soms een spiegel voor nodig, maar wat is het probleem dan?

YouTuber Davey Wavey zette een oproep op Craigslist om vrouwen te vinden die hun intiemste delen nog nooit hadden gezien. En raar, maar waar: er meldden zich er 5.

Ze hadden daar zeer uiteenlopende redenen voor. Een vrouw vertelde dat haar dikke buik er simpelweg voor zat, een andere vrouw wilde ooit non worden, een derde was ooit seksueel misbruikt en weer een ander durfde niet te kijken omdat een ex-partner ooit had beweerd dat de hare lelijk was.

Daarna worden ze naar een halfhoog Vagina-tentje begeleid waar ze met een onbenullig handspiegeltje gaan kijken, terwijl er op keurige hoogte gefilmd wordt naar de reacties.

Erg veel licht kregen de dames letterlijk niet op hun edele delen geworpen, maar voor de meesten viel het mee. Ik zou zeggen: neem zelf eens een kijkje!

Lees ook:Samantha Geimer, verkracht door Roman Polański, schrijft onthullend boek
Lees ook:Een kwart van de Aziatische vrouwen werd verkracht; bij de Papoea’s zelfs de helft
Lees ook:Seksueel misbruik van vrouwen door RK kerk vele malen omvangrijker dan gedacht!
Lees ook:IDFA: 3 generaties van vrouwen die misbruikt werden
Lees ook:Vandaag Valentijnsdag, vieren we ook Vagina Dag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>