Wie wordt de nieuwe koningin van het Acht Uur Journaal?

iconen-nos-journaalDe speculaties zijn niet van de lucht en net zoals dat is met voetbal, heeft ook iedereen een mening over wie de nieuwe Acht Uur Journaalvrouw moet worden, na het a.s. vertrek van Sacha de Boer……..

Astrid Kersseboom, de vaste invalster van Sacha, Zij ziet de job in ieder geval zelf helemaal zitten.“Het is een mooie functie en het is natuurlijk hartstikke leuk en een grote eer als je dat mag doen”, zegt ze in het AD vandaag.

Maar er komen nog meer namen op een zogenaamde shortlist voor, meldt De Telegraaf.

WNL-presentatrice Eva Jinek werd al genoemd als potentiële kandidaat. Jinek heeft een schat aan ervaring en komt bovendien bij de NOS vandaan. Haar vertrek was omdat ze destijds een relatie had met Bram Moszkowicz. Daarbij heeft ze reeds haar eigen talkshow.

Annechien Steenhuizen wordt daarom als een alternatief gezien en heeft bij NOS op 3 de nodige ervaring opgedaan bij het zesuurjournaal.

Nieuwsuur-presentatrice Mariëlle Tweebeeke, eerder een van de gezichten van RTL Nieuws, zou ook op de shortlist voorkomen.

Ook de andere vaste vervanger van Sacha, Rick van de Westelaken, behoort mogelijk tot de kandidaten. Maar nee: geen man he!

Lees ook:Annechien Steenhuizen wordt de nieuwe Sacha de Boer
Lees ook:Sacha de Boer is favoriete oud Journaal-lezer
Lees ook:‘Eva Jinek is jong en heeft de toekomst’
Lees ook:Dit was het laatste Journaal met Sacha de Boer!
Lees ook:Eva Jinek: eerste Nederlandse vrouw met dagelijkse Late Night Talkshow

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wie wordt de nieuwe koningin van het Acht Uur Journaal?

  1. Linda

    Tweebeeke gaat het nooit doen, dat is een stap terug voor haar vanaf Nieuwsuur. Ik gok op Astrid, voor haar is het wel een stap verder en ze wil het zelf graag. Annechien vind ik erg saai.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>