Vrouw maakt vanonder niqab stiekeme opnames in hoofdstad ISIS

niqabwoman_featuredMet gevaar voor eigen leven heeft een vrouw video-opnames gemaakt van het leven in het Syrische Raqqa.

De stad is het jihadistenbolwerk van ISIS en is door de terroristen uitgeroepen tot de onofficiële hoofdstad van het kalifaat.

Het is een van de eerste keren dat we in het Westen beelden te zien krijgen van het dagelijks leven aldaar.

De opnames, door een vrouw van onder haar niqab gemaakt, zijn voor de Franse televisie.

Een levensgevaarlijke klus want als de machthebbers in het kalifaat erachter zouden komen dat ze samenwerkt met een Westerse nieuwsorganisatie, zou ze dat hoogstwaarschijnlijk met de dood moeten bekopen.

Te zien is hoe het straatbeeld met zwaarbewapende mannen en een moeder met een AK-47 om haar schouder, die met haar kind naar een speeltuin loopt.

Het wordt even spannend als de cameravrouw wordt aangesproken door 2 gewapende mannen in een auto omdat ze klaarblijkelijk haar gezicht niet genoeg heeft bedekt. “Je moet beter opletten!”, snauwen ze haar toe.

Later in de reportage gaat ze een internetcafé binnen, waar ze vrouwen filmt die vanuit Frankrijk naar het kalifaat zijn gekomen, als bijvoorbeeld jihadbruiden. Via Facebook hebben ze contact met het thuisfront. Te horen is hoe een van hen met haar moeder belt. “Ik kom niet terug naar huis, mama. Ik zeg het je maar gewoon.”

Er zijn naar schatting 150 Franse vrouwen naar Syrië afgereisd om zich bij ISIS aan te sluiten.

Lees ook:ISIS behandelt hun seksslavinnen beestachtig
Lees ook:ISIS & het kalifaat: vrouwonvriendelijkheid is een eufemisme
Lees ook:ISIS stenigt eigenhandig ‘overspelige’ vrouw
Lees ook:19-jarig Nederlands meisje vertrokken naar ISIS
Lees ook:Jessica Stern: ‘de strijd met ISIS gaat via sociale media’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouw maakt vanonder niqab stiekeme opnames in hoofdstad ISIS

  1. Joanan Rutgers

    Uiterst moedig wat deze vrouw heeft gedaan! Dit doet me denken aan de Engelse spionnen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Met gevaar voor eigen leven filmt ze in het hart van de leeuwenkuil. Raqqa ligt in Syrië en Assad zal het niet leuk vinden, dat die I.SS-ers juist die stad als hun hoofdstad beschouwen. Wat doet die lulhannes Assad trouwens tegen die onmenselijke wildemannen? Syrië bestaat alleen nog op atlasmappen. Deze moedige vrouw maakte haar film van onder haar niqab, is dat onding voor het eerst ergens goed voor geweest! Een brutale baardaap in een stoere auto sprak haar aan, want ze bedekte haar gezicht te weinig volgens hem. Ze beantwoordde hem nederig en gehoorzaam, wat je bij deze kerels maar het beste kunt doen. Ik snap die halve garen niet, aan de ene kant verkrachten ze elke vrouw, die volgens hen geen moslima is, en aan de andere kant willen ze dat moslima-vrouwen zoveel mogelijk onzichtbaar zijn. De psychiatrie noemt dat terecht paranoïde schizofrenie! Dr. Jekyll and Mr. Hide gevallen. Ze willen niet geprikkeld worden door de andere sexe, want ze zijn in wezen bang voor hun on- en onderbewuste, seksuele agressie! Dat die seksuele onderdrukking een uitweg en afreageermethode vindt bij niet-islamitische vrouwen kunnen ze handelen. Immers, die vervloekte Koran is hun leidraad en die zegt hoe het allemaal moet, denken ze en verdraaien ze opzettelijk. Ze vertalen hun psychiatrische, onbehandelde waanzin via misbruikte Koran-teksten. De wrede verdraaiing van de Koran is hun legitimatie, maken ze zichzelf wijs. Ze zijn te dom om te snappen, dat je een ander niet jouw wil kunt en mag opleggen! Ze zijn de kille dienaren van de dood. Hun zielen verdienen geen herkansing! Het is einde oefening voor hen! Ze zijn de meest verschrikkelijke marionetten van Satanische Tegenkrachten! Of zoals president Obama zei ‘Ze bouwen niets op, maar ze vernietigen alleen maar!’. Destructieve gekken, nihilisten, extremisten, anarchisten, goddeloze duivels! We mogen hopen, dat alle godsdiensten nu eens en voorgoed een flinke trap onder hun achterste krijgen en dat we in een godsdienstloos heelal tot menselijke eenheid komen!…

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>