Willeke Alberti schrijft zich autobio met Belinda Meuldijk

WillekeToebNuWilleke Alberti herdenkt dit jaar haar 70ste geboortedag, haar 60-jarig jubileum als artiest en de 30ste sterfdag van haar vader en inspirator Willy.

Ze werkt momenteel samen met Belinda Meuldijk aan een boek over hun leven.

“Ik wil delen wat me bezighoudt zonder dat ik angst hoef te hebben dat mijn vertrouwen wordt beschaamd”, vertelt ze in De Telegraaf.

De insteek van ‘Een leven als lied’ is de vraag hoe de beide vrouwen de afgelopen decennia hun werk als artiest hebben weten te combineren met het draaiende houden van een gezin.

Daarnaast werkt de zangeres met haar broer Tonny aan een boek over haar vader, Willy Alberti. De twee boeken moeten in februari uitkomen, als ze op 2 en 3 februari ook groots uitpakt tijdens 2 bijzondere voorstellingen in koninklijk theater Carré.

De kaartverkoop is deze week van start gegaan. Een groot deel van de opbrengst van de galavoorstelling gaat naar de Willeke Alberti Foundation, die culturele activiteiten voor zieke kinderen, senioren en minder validen organiseert.

Lees ook:Willeke Alberti: ‘Een leven als een lied’
Lees ook:De arthouse-versie van ‘Boer Zoekt Vrouw’
Lees ook:Nelly Frijda neemt vandaag afscheid van acteercarrière
Lees ook:Ladies of Soul swingen lekker verder
Lees ook:Opera-diva Cristina Deutekom (82) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>