Willeke Alberti: ‘Een leven als een lied’

WillekeAlbertiAutoBioMet een autobiografie en 2 jubileumvoorstellingen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam op 2 en 3 februari viert Willeke Alberti 3 mijlpalen.

Ze viert haar 70ste verjaardag, ze viert dat ze 60 jaar op de planken staat en staat stil bij het overlijden van haar vader, inspirator en zanger Willy Alberti, 30 jaar geleden.

Tijdens de concerten ‘Een leven als een lied’ neemt Willeke het publiek mee op een persoonlijke muzikale reis langs de belangrijke momenten in haar leven.

Ze brengt al haar oude hits ten gehore en zingt duetten met artiesten als Paul de Leeuw, André van Duin, Jenny Arean en haar zoon Johnny de Mol.

Op een levensgroot videoscherm kan het publiek met Willeke terugkijken op haar veelbewogen leven. Ook staat de zangeres van het levenslied in Carré nog een paar verrassingen te wachten.

Een groot deel van de opbrengst van de voorstellingen gaat naar de Willeke Alberti Foundation, een stichting die culturele activiteiten voor zieke kinderen, senioren en minder validen organiseert.

Naast de concerten verschijnt vandaag een boek over het leven van de zangeres. De autobiografie ‘Een leven als een lied’ heeft Willeke geschreven met actrice en tekstschrijfster Belinda Meuldijk. Ze vertelt hierin onder meer hoe ze haar carrière als artiest wist te combineren met het draaiende houden van het gezin.

Lees ook:Willeke Alberti schrijft zich autobio met Belinda Meuldijk
Lees ook:Karin Bloemen, Zuid Afrika en de Kamamma’s
Lees ook:Kate Bush is back na 35 jaar
Lees ook:Complete voorstelling van ‘Bedscènes’ gaat naar LINDA Foundation
Lees ook:Primeur: vrouw dirigeert de ‘last night of the proms’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>