Tuin-verkoop bij Oprah Winfrey levert 6 ton op

Oprah-Winfrey-Collection-Auction-StraightFromTheA-520x351Even wat meuk eruit, dacht Oprah Winfrey recent en ze schraapte van alles uit haar huizen in Hawaii, Indiana en Californië.

Ze verkocht dit weekeinde ‘haar meuk’ in een paar grote tenten in Santa Barbara bij Los Angeles ten bate van haar goede doel ‘Winfrey Leadership Academy’ voor meisjes in Zuid-Afrika……..

De Amerikaanse krant Los Angeles Times meldt dat een set van 6 stoelen maar liefst $60.000.=. Het waren dan ook antieke stoelen in Lodewijk XVI-stijl, met handgeborduurde details.

Maar ook doodgewone spullen brachten meer op dan verwacht, omdat bleek dat mensen dol zijn op spullen van Oprah. Zo ging een theepot met een richtprijs van $100,= uiteindelijk weg voor het tienvoudige.

Een uitvergroting van een foto waarmee Oprah ooit op de cover van een tv-gids stond, werd verkocht voor $3000,= omgerekend en kopers betaalden grif voor sofa’s en kristallen lampvoeten.

Oprah-Yard-Sale-StraightFromTheA-1

Lees ook:Oprah Winfrey wil NBA team van negerhater kopen
Lees ook:Oprah Winfrey lanceert haar eigen ‘Oprah Chai Tea’
Lees ook:Oprah Winfrey weigerde naaktscène te doen voor ‘The Butler’
Lees ook:Oprah Winfrey nog steeds de machtigste beroemdheid
Lees ook:Mediamagnate Oprah Winfrey was totaal opgebrand toen haar zender niet van de grond kwam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>