Salma Hayek: ‘Wij vrouwen moeten alles’

salma-hayek-as-frida-kahloActrice Salma Hayek laat er in de zomereditie van het tijdschrift ‘Glamour Belleza Latina’ geen twijfel over bestaan hoe zwaar het is om tegenwoordig als vrouw je plaats af te dwingen.

Hayek, intussen 46 jaar, vindt het daarom tijd dat vrouwen elkaar eens wat sneller een schouderklopje geven en hun eigen dromen niet opgeven……….

Salma, die in 2002 genomineerd voor een Oscar voor haar rol in ‘Frida’, over de bekende schilderes Frda Kahlo zegt: “Iedere dag opnieuw moeten we vechten voor ons vertrouwen in deze moderne tijden. We leven immers in een maatschappij die erg wreed is voor vrouwen.”

“Je moet slim zijn en succes hebben en een goede moeder zijn en er ook nog knap, jong en slank uitzien. De hele tijd. Dat legt heel wat druk op onze schouders. Maar mijn advies is om samen diep in te ademen en wat meer van onszelf te genieten.”

“Wanneer je de juiste levenspartner gevonden hebt, een goede relatie hebt met degenen van wie je houdt en gezond bent, mijn God, dan heb je onmetelijk veel succes.”

Lees ook:Salma Hayek vraagt verboden aandacht voor Nigeriaanse meisjes
Lees ook:Salma Hayek over mannen aan de macht in Hollywood
Lees ook:Beyoncé eert moeder Tina Knowles als grootste inspirator
Lees ook:Nieuw hoofdstuk in Gucci’s ‘Chime for Change’
Lees ook:Gucci zoekt verhalen van powervrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>