Beyoncé eert moeder Tina Knowles als grootste inspirator

BeyoncéTinaKnowlesModelabel Gucci, onder leiding van Frida Giannini, organiseert samen met klinkende namen als Beyoncé Knowles en Salma Hayek de actie ‘Chime for Change’, een wereldwijde campagne in het teken van vrouwenrechten.

De organisatie maakt en zoekt overal ter wereld verhalen van powervrouwen en meisjes om op film vast te leggen.

Beyoncé geeft zelf het voorbeeld met een filmpje. Daarin roemt ze Tina Knowles. “Mijn moeder is mijn grootste inspirator. In elk mens ziet zij iets moois. Als geen ander begrijpt ze mensen en weet zij het beste uit hun te halen……….”

Chime for Change maakt zich hard voor de ontwikkeling van vrouwen en meisjes. Beyoncé is artistiek directeur van de organisatie die ze samen met Gucci ontwerpster Frida Giannini en actrice Salma Hayek in het leven riep.

Om de actie kracht bij te zetten wordt op 1 juni in Londen het concert ‘The Sound of Change’ Live georganiseerd waar Beyoncé zal optreden naast Florence + the Machine, HAIM, Iggy Azalea, John Legend, Laura Pausini, Rita Ora en Timbaland.

“Ons doel is om op een zo luid mogelijke manier verandering voor vrouwen en meisjes af te dwingen. Ik ben zo opgewonden dat we op 1 juni samen komen om onderwerpen als educatie, gezondheid en recht voor meisjes en vrouwen te belichten.”

Kaarten via chimeforchange.org/concert

Lees ook:Ook Blake Lively, Katy Perry en Halle Berry met GUCCI op de bres voor vrouwenrechten
Lees ook:Gucci zoekt verhalen van powervrouwen
Lees ook:GUCCI gebruikt powervrouwen als Beyoncé voor een betere wereld
Lees ook:GUCCI veilt toptassen voor meisjes-emancipate
Lees ook:Hier is het geld van GUCCI’s Time for Change heengegaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>