Nieuw hoofdstuk in Gucci’s ‘Chime for Change’

MariannePearlEr is een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan ‘Chime for Change’, het initiatief dat in het leven geroepen is om vrouwen overal ter wereld te inspireren.

Gucci’s project ~opgericht door Beyoncé, Salma Hayek-Pinault en Gucci’s Frida Giannini~ is gestart met een videoplatform van moedige vrouwen die hun persoonlijke verhaal met de wereld delen………..

“We willen mensen in het voetlicht zetten die vechten voor educatie, gezondheid en rechtvaardigheid voor meisjes en vrouwen, door het laten horen van verhalen over echte mensen”, aldus Salma Hayek

“De filmpjes vertellen intieme en persoonlijke verhalen, maar vertegenwoordigen universele thema’s. Nu kunnen we er allemaal die inspiratie omzetten in actie.”

Een team van internationale journalisten onder leiding van editor Mariane Pearl gaat verhalen schrijven die ook als inspiratie dienen.

“Journalistiek geeft stem aan de niet gehoorden. We willen de stilte rondom discriminatie van vrouwen om hun sekse verbreken en een stem geven aan de vrouwen die er nooit eerder over gesproken hebben,” aldus Pearl.

Lees ook:Gucci zoekt verhalen van powervrouwen
Lees ook:Beyoncé eert moeder Tina Knowles als grootste inspirator
Lees ook:GUCCI gebruikt powervrouwen als Beyoncé voor een betere wereld
Lees ook:Ook Blake Lively, Katy Perry en Halle Berry met GUCCI op de bres voor vrouwenrechten
Lees ook:GUCCI veilt toptassen voor meisjes-emancipate

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>