Belinda Blokker richt na ‘Smakelijk Daten’ nu ook ‘Ami-Go’ op

Belinda BlokkerOnder singles is ‘Smakelijk Daten’ inmiddels bekend.

Belinda Blokker is de vrouw hierachter en zij organiseert kennismakings-middagen en -avonden met een hapje, een lunch, diner, workshop of speedmatchen voor singles vanaf 25 jaar in Nederland.

Dat smaakte echter naar meer….

Naast de singles zijn er ook niet-singles die graag leuke dingen willen doen, of singles die niet echt op zoek zijn naar een relatie. Ook daarvoor wil Belinda iets gaan betekenen. En een vrouw een vrouw, een woord een woord.

Ze is aan de slag gegaan. Haar droom was een website te gaan bouwen waar mensen zelf activiteiten kunnen plaatsen, die gratis zijn. Daarbij wilde ze dat onderling bekend was wie de andere leden zijn (dus met naam en foto).

De activiteiten moeten niet te duur zijn. Er moet een gevoel van eenheid ontstaan. En de nieuwe onderneming moet in tegenstelling tot Smakelijk Daten wel winstgevend zijn. Met het doel een deel van de opbrengst te besteden aan goede doelen.

Ze is gaan zoeken op internet en zo’n website bleek er nog niet te zijn.

Dus heeft Belinda dat gedaan en nu is het zo ver. “Ik heb een website die potentieel de fijnste, grootste, mooiste, verbindendste website van de wereld kan worden. Vooralsnog richt ik me op Nederland, maar de droom is Europa en daarna de wereld,” aldus de ambitieuze onderneemster van ami-go.me.

De evenementen van Smakelijk Daten gaan ook gewoon verder.

Lees ook:Willeke Alberti schrijft zich autobio met Belinda Meuldijk
Lees ook:Willeke Alberti: ‘Een leven als een lied’
Lees ook:Prinses Maxima geeft donderdag startschot GIRLSDAY!
Lees ook:Onderneemster Geeta Girdhari richt businessclub op voor singles
Lees ook:Belinda Meuldijk en haar liefde voor wilde Spaanse honden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>