Daphne Deckers hekelt botox-hysterie

Botox“​Je mag als vrouw een fortuin uitgeven aan antirimpelcrèmes; je mag je ogen laseren, borsten verkleinen, spataderen wegspuiten, tanden witten, haren kleuren, extensions nemen, dat is allemaal oké. Maar je mag later niet aan de botox, want dat is niet waardig ouder worden….”

Aldus Daphne Deckers terecht in haar column in De Telegraaf, waarmee ze reageert op het programma ‘Sophie (Hilbrand) in de Kreukels’ waarin het botoxgebruik van bekende Nederlanders besproken wordt.

Deckers vindt het ook hypocriet dat er voor mannen en vrouwen een andere standaard is. “Waarom kennen we allemaal de ooglidcorrectie van Linda de Mol, terwijl Paul Witteman er ook een heeft gehad?”

De 46-jarige presentatrice heeft zelf ooit een laserbehandeling gehad voor het gezicht. Die behandeling omschrijft ze als ‘onwaardig’. “Het is alsof je met je kop boven de barbecue wordt gehouden en de vellen hangen erbij, maar uiteindelijk komt er een frisse, gezandstraalde gevel onder vandaan. Waarom zou mijn huis dat wel mogen, en ik niet?”

Lees ook:Voor het eerst een vrouw op Top Gear
Lees ook:40-jarige Kate Moss is bestverdienende Britse model
Lees ook:Merel Westrik wordt anchorwoman RTL Nieuws
Lees ook:Canadese vrouw filmt eigen tia met mobieltje
Lees ook:Sylvana Simons wordt VIVA-columniste na Twitter-oorlogje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>