Topmodel van 9 jaar oud: gewoon mooi of pedofielen-voer?

MonnalisaAl enige weken laait er een felle discussie over Kristina Pimenova. Dit Russische meisje is 9 jaar en siert reeds campagnes van dure merken als Dolce & Gabbana en Armani.

Seksueel misbruik volgens sommigen, om een kind op te maken als een volwassene. De moeder van Kristina is zeer aangedaan door deze beschuldigingen en vindt dat je een pedofiel moet zijn om zulke gedachten te koesteren……

“Ze geniet van elke minuut”, schrijft haar moeder, voormalig model Glikeriya Shirokova op het facebookaccount van haar dochter.

Eerder liet Justine Pardoen, specialist in media-opvoeding aan het Algemeen Dagblad weten dat zij het eng vindt dat het meisje uit Moskou op zo’n jonge leeftijd wordt geëxploiteerd in de media. “Dit is eigenlijk een vorm van seksueel misbruik. Wat is het verschil tussen het verkopen van je kind aan volwassenen via een webcam in de Filipijnen of op deze manier?”

In de Daily Mail laat Kristina’s moeder, Glikeriya Pimenova weten dat ze beschuldiging van seksualisering niet accepteert. “Ik weet zeker dat al haar foto’s onschuldig zijn. Ik heb haar nooit gevraagd bepaalde houdingen aan te nemen.”

Ze weet zeker dat het niet aan haar dochter ligt. “Een paar jaar geleden had ik een foto van Kristina op sociale media geplaatst. Op die foto stond ze met 3 van haar knuffels op het strand. Toevallig verborgen die haar borst. Ook hierop kwamen ongewenste reacties. ‘Oh, ze verstopt haar borsten omdat ze denkt dat ze iets te verbergen heeft!’ was er één van.”

A 9 ans, Kristina Pimenova est déjà mannequin. Mais son succès dérange beaucoup. par Ohmymag

Lees ook:Verkrachte 10(!)-jarige Paraguayaanse mag geen abortus
Lees ook:Vrouwenplatform misbruik in de kerk niet blij met oproep kardinaal Eijk
Lees ook:DANIELLE is in een tijd van 5 minuten oud
Lees ook:Het Reformatorische Lodenstein College en misbruikte meiden
Lees ook:Seksueel misbruik in hersteld hervormde kringen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>