Magazine LINDA bestaat 10 jaar en trakteert op persoonlijke nieuwssite

De maandelijkse LINDA bestaat deze week reeds 10 jaar. Linda de Mol wist van haar personality blad een heus succesnummer te maken, net zoals de machtigste mediavrouw van Nederland dat met de meeste zaken in haar leven doet.

Ik heb de afgelopen dagen ook tig deskundologen horen praten over het succes van Magazine LINDA, maar ik denk dat er maar 1 succesfactor is en dat is mevrouw de Mol zelf…….

Want zij doet exact wat zij leuk vindt, waardoor het geen blad vol compromissen en advertorials is. Ook al stuit het op verzet ~ooit zei Linda de overgang geen geil issue te vinden en waren de menopauzale vrouwen weer pissig~ ze blijft bij haar punt en dat is de reden van het suuces. En dus laat LINDA binnenkort weleens zien dat vrouwen in de overgang wel degelijk ‘geile wijven’ kunnen blijven. Doet ze goed.

Haar imperium is dus vanwge de verjaardag uitgebreid met een nieuwe nieuwssite, die je je eigen naam kunt meegeven. Dus in plaats van lindanieuws wordt het dan mariannieuws of gijsjenieuws. Elke ochtend persoonlijk voorgeschoteld terwijl je aan de capuccino zit.

Gisteravond hadden hoofdredacteur Jildou van de Bijl en Linda de Mol dus alle reden voor een knalfuif.

Lees ook:Marielle Arts & Jildou v/d Bijl vormen directie Mood For Magazines
Lees ook:Salon Uitgebloe(i)d: menopauzale vrouwen onder elkaar
Lees ook:De zingende baarmoeder, eierstokken & clitoris
Lees ook:Diana Vreeland, keizerin der kleren, kwam haar appartement nauwelijks uit
Lees ook:‘Overgang’ van Karin Bloemen vanavond op TV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>