De zingende baarmoeder, eierstokken & clitoris

HandfanHet zal aan de generatie 50′etsr van nu liggen. Ze zijn in de overgang, maar eigenlijk voelen ze zich er nog te jong voor, dus erover praten is taboe.

Want tsja: je wilt niet overkomen als een ouwe muts.

Gelukkig dat er zowel nationaal als internationaal menopauzale dames zijn, die wel over deze vaak lastige fase van het leven willen communiceren…….

“Het kan allemaal heel overweldigend zijn”, zegt ook menopauze-deskundige Ellen Dolgen, die haar kennis heeft omgezet in een ludieke video.

De zingende baarmoeder, eierstokken en clitoris vertellen er alles over. Eerst komt de perimenopauze, een periode die de komst van overgang aankondigt. De symptomen kunnen al 6 tot 10 jaar voor tijd de kop opsteken. We kennen ze allemaal en elke vrouw van 50 krijgt een waaier voor haar verjaardag.

Het leven houdt niet op als je eierstokken ophouden met met produceren. Geen voorbehoedsmiddelen, geen mnaandverband en ook geen kinderen meer over de vloer. Yoeghee!

Lees ook:Wat mannen (vooral niet) snappen van vagina’s
Lees ook:De dag van de overgang: Menoblues
Lees ook:Mei is de Maand van de Masturbatie en nu is het ook nog de Week van de Clitoris
Lees ook:Vrouwen kunnen seks hebben en zwanger worden met laboratorium-vagina
Lees ook:Salon Uitgebloe(i)d: menopauzale vrouwen onder elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>