‘Overgang’ van Karin Bloemen vanavond op TV

In haar programma ‘Overgang’ laat de doorgaans extravagante en uitbundige Karin Bloemen zich ook van haar gevoelige en kwetsbare kant zien.

Het thema is dan ook zeer ­persoonlijk: het onvermijdelijke verouderingsproces en alle gevolgen die het met zich meebrengt. Van rimpels en wallen tot een uitgezakt lijf en overgangsklachten…….

Maar Karin zou Karin niet zijn als ze daar geen geinige draai aan zou geven. “In de overgang stel je jezelf interessante vragen over je leven”, verklaarde Bloemen in een interview met Gezondheidsnet. “Ja, het is vaak een zwaar moment als je je jeugd voelt wegglijden. Jeugd is mooi, maar ouder worden is ook mooi. Je kunt er tegen vechten, maar waarom zou je? Je kunt er zoveel mee doen en er ligt nog zoveel voor je open.”

Dat is dan ook de boodschap die ze in haar show wil uitdragen. “Mijn oma was oud op haar zestigste. Nu zijn vrouwen van 50-60 in de kracht van hun leven. Echte krachtwijven die nog lang niet toe zijn aan een bloemetjesjurk en geraniums. Het is nog lang niet voorbij.”

Karin Bloemen: ‘Overgang’, zaterdag 3 augustus, 20:30 uur op NED 1

Lees ook:Karin Bloemen en de Kamamma’s
Lees ook:Karin Bloemen geeft lessen in humor én in zingen
Lees ook:Menopauze: niet alles is tijdelijk
Lees ook:Menopauze-training vermindert ziekteverzuim
Lees ook:De billen van Karin Bloemen: goedgekeurd door de Surinaamse Vereniging van Mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>