Valt er nog iets te wensen voor Linda de Mol? Jazeker: een eigen talkshow!

OpzijCardLindaDeMolZou Linda de Mol nog iets te wensen hebben dan? Deze profi heeft al succes als presentatrice, als actrice, als programmamaakster en ook nog eens als bladenmaakster.

Het antwoord is JA. Al jaren wil Linda eigenlijk ook nog graag een eigen talkshow. Die droom gaat komende zomer ook in vervulling…….

Linda gaat de show de laatste week van juni elke avond doen. “Ik verheug mij er enorm op. Aangezien er in mijn drukke schema helaas nog geen ruimte is voor een wekelijkse talkshow leek het mij ontzettend leuk om een soort zomer-evenementje te maken.”

In ‘Linda’s Zomerweek’ zijn onder meer Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert, Paul de Leeuw en presentator Jandino Asporaat te gast.

Onze tip: nodig vooral gasten uit die de kijkers nou net niet bij je verwachten. Voor de rest weten wij van powervrouwen.blog al jaren dat je het kunt!

Lees ook:Linda de Mol in haar nopjes met de kwakkelzomer
Lees ook:Linda de Mol wil graag een koninklijke ‘Zomerweek’
Lees ook:Linda de Mol van start met Linda.tv
Lees ook:Magazine LINDA bestaat 10 jaar en trakteert op persoonlijke nieuwssite
Lees ook:Linda de Mol begint ook boeken-uitgeverij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>