Linda de Mol van start met Linda.tv

LindaCoverGeld verdienen met een website is lastig en het is maar de vraag of vrouwen straks nog zitten te wachten op een magazine als LINDA.

Met de video-app Linda.tv wil Neerlands mediatycoon een nieuw publiek bereiken….

Daarover schrijft o.a. het Algemeen Dagblad.

Gisteren lanceerde Linda de Mol een betaalde video-app. Die biedt abonnees voor €3,50 per maand een selectie tv-fragmenten, YouTube-filmpjes en eigen videoproducties, aldus Jildou van der Bijl, die samen met De Mol hoofdredacteur is van het videokanaal en het magazine.

“Denk aan vlogs van Halina Reijn, miniprogrammaatjes als ‘Zweten met Arie’ en een stylingrubriek. Hoewel we inmiddels best wat ervaring hebben met het maken van filmpjes voor onze website, is video maken een spannend nieuw avontuur.”

Concurrenten verliezen structureel abonnees, maar het tijdschrift LINDA groeide in ruim 10 jaar tot een oplage van meer dan 200.000. De website, 2 jaar geleden opgezet, trekt volgens Van der Bijl nu bijna 4 miljoen unieke bezoekers per maand. En daar blijft het niet bij. Het tijdschrift heeft inmiddels allerlei spin-offs, zoals LINDA.meiden (4x per jaar), LINDA.mode (2x), LINDA.wonen en L’Homo. Onder het label LINDA.boeken werd 2 jaar geleden een samenwerking met uitgeverij Nijgh & Van Ditmar gestart. En nu dus een video-app.

Jildou van der Bijl en Linda de Mol lichtten gisteren alles toe in de uitzending van DWDD.

Lees ook:Marielle Arts & Jildou v/d Bijl vormen directie Mood For Magazines
Lees ook:Jildou van der Bijl wint oeuvreprijs van de Mercurs
Lees ook:Linda de Mol is invloedrijkste vrouw in Nederlandse media
Lees ook:Magazine LINDA bestaat 10 jaar en trakteert op persoonlijke nieuwssite
Lees ook:Linda de Mol machtigste vrouw in medialand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>