Justin Timberlake gebruikt naam van organisatie tegen seksueel geweld voor nieuwe single

Niet zo slim. Justin Timberlake heeft zijn nieuwe single dezelfde naam gegeven als een bekende Amerikaanse organisatie tegen seksueel geweld: ‘Take Back The Night’…….

Daar zijn de mensen van de organisatie helemaal niet blij mee en Justin roept nu sorry……..

Bij RadarOnline beweert hij: “Bij het verschijnen van de single was ik nog niet op de hoogte van het bestaan van deze organisatie. Ik wil daarom bij deze de mogelijkheid benutten om te laten weten dat mijn liedje en teksten er niets mee te maken hebben. Ik ben inmiddels wel meer te weten gekomen over Take Back The Night, en sta vierkant achter wat ze doen.”

Directrice Katherine Koestner van Take Back The Night neemt hier echter geen genoegen mee. “Als hij ons niet kende vraag ik me af uit welk land hij komt. Ik wil best geloven dat het hem ontgaan is, maar iemand die voor Justin werkt had het op moeten pikken.”

Iedereen binnen de organisatie is enorm geshokeerd, vertelt Koestner. “Wanneer mensen onze naam gebruiken, vragen ze daar doorgaans netjes om. De teksten van het nummer zijn behoorlijk seksueel getint en dat is niet wat wij willen uitdragen.”

Lees ook:Europese prostitutie-discussie: Loesje of Poesje?
Lees ook:Alle vrouwen die Petra heten, mogen gratis naar PETRA-expo
Lees ook:GOD is een man met wit haar, een baard en zachte handen. Oh ja?
Lees ook:Ouwe vrijsters? Welnee: slim, succesvol, knap en alleen
Lees ook:Ex-kankerpatiënte ontwerpt nu alternatieven voor ‘Beterschap’-kaarten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>