Vrouw van Abdullah al-Mansouri schrijft Koning Willem-Alexander

Sabri al-Mansouri,Sabri al-Mansouri, de echtgenote van de in een Iraan gevangenis zittende Maastrichtenaar Abdullah al-Mansouri, vraagt in een open brief aan koning Willem-Alexander aandacht voor haar man.

Ze schrijft op de website Deeljouwdroom.nl van het Nationaal Comité Inhuldiging te dromen dat haar man snel vrij komt en zijn leven in Nederland weer kan oppakken……….

Mijn droom is dat de vader van mijn kinderen zijn kinderen weer na 7 jaar kan omhelzen, dat hij de eerste stapjes van zijn eerste kleindochter kan zien, haar eerste woordjes kan horen wanneer zij hem opa noemt”, schrijft ze.

Amnesty-medewerker Abdullah al-Mansouri werd op 11 mei 2006 tijdens een bezoek aan Syrië gearresteerd en 5 dagen later aan Iran uitgeleverd. Daar zit hij sindsdien in de gevangenis, beschuldigd van terrorisme.

Lees ook:Iran reduceert vrouwen tot babyfabriekjes
Lees ook:Eerste interview van Soedanese Meriam Ibrahim in vrijheid
Lees ook:Iraanse kunstenares in de gevangenis vanwege cartoon (teken petitie)
Lees ook:Lindsay Sandiford (59) wordt volgende week geëxecuteerd op Bali
Lees ook:TV TIP: ‘Zodra ik buiten kom’, over echte vrouwen achter echte tralies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>