‘Liefde levenslang’ met Liz Snoijink en Renee Fokker

LiefdeLevenslangHoe kan het dat Juliette, zo’n mooi mens en liefhebbende moeder, haar kind ombrengt?

Deze vraag blijft voor de familieleden onbeantwoord en leidt tot het verbreken van het contact tijdens haar gevangenisstraf.

Wanneer ze na 15 jaar vrijkomt, besluit haar zus Léa, die inmiddels getrouwd is en een kind heeft, haar toch in huis op te nemen.

Het blijkt niet eenvoudig alle voorbijgaande jaren van vooroordelen, angst en afwezigheid te overbruggen. Want hoe goed kennen we diegene nog met wie we ooit zo close waren? En wordt die cruciale vraag alsnog beantwoord?

‘Liefde levenslang’ is de toneelbewerking van ‘Il y a longtemps que je t’aime’. Met deze film (zie onderaan bericht) bewees Philippe Claudel naast schrijver van bestellers als ‘Grijze Zielen’ ook een bijzondere filmmaker te zijn.

Ignace Cornelissen, met wie Liz Snoijink samenwerkte in ‘De Potvis’, regisseert het verhaal over 2 zusjes die een verbroken contact proberen te herstellen in de Hollandse uitvoering.

Nog tot en met 10 juni door heel Nederland.


Lees ook:Camille Claudel was betere beeldhouwer dan Rodin
Lees ook:Liz Snoijink neemt voor 3e x in 4 jaar tijd vlak voor première rol over
Lees ook:Conny Palmen wint Libris Literatuur Prijs
Lees ook:Zal ik grijs zijn met de hippe grijze meisjes?
Lees ook:Susan Smit over de liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>