Poetin valt met z’n neus in FEMEN borsten

FEMENPoetinDe Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Russische president Vladimir Poetin zijn zondag tijdens een bezoek aan een industriebeurs in Hannover bestormd door FEMEN-activistes.

Rusland wil dat ze gestraft worden……..

Dat meldt De Standaard.

Door een topless actie te voeren probeerden de drie aandacht te trekken. Ze trokken hun bovenstukken uit en riepen slogans waarin ze de Russische leider een dictator noemden, tot dat veiligheidsagenten ze wegbrachten.

Rusland reageert gepikeerd op de actie. “Dit is ordinair hooliganisme en het gebeurt spijtig genoeg over de hele wereld, in elke stad. Ze moeten gestraft worden”, dat verklaarde een woordvoerder van het Kremlin.

Poetin kon het wel waarderen, wat op de foto hierboven ook wel te zien is. “Het waren mooie Oekraïense dames. Jullie zouden die meiden dankbaar moeten zijn. Ze helpen jullie deze beurs populairder te maken”, zei hij achteraf volgens persbureau Novum. De bewakers hadden ook niet zo hardhandig hoeven op te treden van de president.

Angela Merkel reageerde als altijd broodjenuchter: “Het is een vrij land, iedereen mag demonstreren.”

Lees ook:FEMEN-activiste steekt Poetin neer
Lees ook:IKEA schrapt speciaal voor Rusland artikel over lesbisch koppel
Lees ook:Auschwitz 70 jaar later: Angela Merkel hamert op Duitse verantwoordelijkheid
Lees ook:Pussy Riot wordt mensenrechten-organisatie
Lees ook:Hillary Clinton houdt Poetin verantwoordelijk voor neerhalen MH17

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>