Ellen DeGeneres geeft genereus geld aan militair stel dat wil trouwen

EllenDegeneresPortiaRossiEllen DeGeneres en haar vrouw Portia de Rossi hebben een villa gekocht voor maar liefst 26,5 miljoen dollar (20,5 miljoen euro).

Maar ze zijn niet alleen goed voor zichzelf, ook anderen laten zij soms meeprofiteren van hun welstand.

Zo schonk Ellen geld aan een lesbisch koppel voor hun trouwpartij. In januari van dit jaar vroeg Tracy haar Stephanie ten huwelijk……..

Stephanie zit bij de luchtmacht en Tracy bij de marine en werkt ook nog in een pizzeria om aan voldoende geld te komen voor de trouwdag.

Tracy schreef een brief aan Ellen: ‘Op 24 januari wandelden we op het strand toen Tracy op haar knieën ging en mij ten huwelijk vroeg. Ze is de meest fantastische vrouw die ik ooit ontmoete en ik voel me elke dag zo gelukkig. We zijn gelukkig en houden er van om ons land te dienen en mensenlevens te redden, maar onze droom is onze trouwdag en ik heb geen idee hoe we dat moeten bekostigen.”

Ellen nodigde het koppel uit in haar show en bezorgde de twee vrouwen de verrassing van hun leven. Ze eindigden in een wedstrijd en wonnen $1000,- Maar Ellen zou Ellen niet zijn als er niet nog een schepje bovenop zou doen en gaf het koppel nog eens $20.000,-, genoeg voor het hele huwelijksfeest.

En als kers op de slagroom kregen de vrouwen ook nog een huwelijksreis aangeboden naar de Fiji eilanden.

Lees ook:Educatie van meisjes: ‘over 10 jaar moet de helft van presidenten vrouw zijn’
Lees ook:Ellen DeGeneres & Portia de Rossi doen Kardashian-kont als kerstkaart
Lees ook:Stephanie Kwolek, die ons kevlar gaf, overleden
Lees ook:Angelina Jolie is de bestbetaalde actrice ter wereld
Lees ook:Indiërs woest om enorm beeld dat meer kost dan veiligheid voor vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>