Bier & Spijs Masterclass voor vrouwen

RosieStrongBeerBlogcollega en biersommelier Fiona de Lange organiseert op 24 september een Masterclass Bier & Spijs voor vrouwen bij Restaurant Dwars in Amsterdam.

Ze zal een inleiding geven over bier en er kunnen diverse biersmaken geproefd worden…..

Vervolgens zal de chefkok van Restaurant Dwars de combinatie bier & spijs toelichten. De bier- en spijscombinaties worden geproefd tijdens een vijfgangendiner.

Chef-eigenaar Jo Vaessen kookt met respect voor dier en aarde en gebruikt zoveel mogelijk Nederlandse streekproducten, liefst uit de omgeving van Amsterdam.

Kaas uit de Beemster, vlees van Blaarkopkoeien, Texels lam, wilde oesters uit de Waddenzee, vis met het verantwoorde MSC certificaat, groenten en fruit van eigen bodem. Natuurlijk alles in het seizoen en zoveel mogelijk biologisch en duurzaam.

Bier en gastronomie vormen bij ‘Dwars’ een twee-eenheid. Bij elk gerecht op de menukaart is een bijpassend Nederlands ambachtelijk gebrouwen bier geselecteerd.

Ook binnen de bedrijfsvoering spelen waarden als duurzaamheid en respect een grote rol. Zo reizen alle medewerkers per fiets en openbaar vervoer en wordt er op basis van gelijkheid gewerkt, waarbij respectvol met de gast en elkaar omgaan vanzelfsprekend is.

Voor €39,50 kunnen maximaal 25 vrouwen aan deze bier- en spijsbeleving deelnemen. Aanmelden kan op Fiona’s website.
Man and woman talking about beer by Fiona de Lange on GoAnimate

Lees ook:Heeel dom: bierindustrie richt zich niet op vrouwen
Lees ook:Nederland-België voor bier-sommeliers
Lees ook:Kom met Deliria Bier proosten op Vrouwendag!
Lees ook:Vrouwen brouwen eigen Twents gerstenat
Lees ook:Vrouwen houden echt wel van een goed potje bier!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>