Angelina Jolie laat ook haar eierstokken preventief verwijderen

JolieLaChapelleActrice Angelina Jolie oogstte deze week (bijna) alleen maar lof voor het feit dat ze in de New York Times liet weten het afgelopen jaar diverse operaties te hebben ondergaan, om haar borsten te verwijderen.

Angelina is verloor zowel haar moeder als grootmoeder, die stierven aan borstkanker toen zij in de 50 waren.

De actrice en moeder van 6 gaat nog een stapje verder. Ze laat ook haar eierstokken weghalen…….

De nu 37-jarige Angelina is drager van het BRCA1-gen waardoor ze niet alleen een verhoogde kans heeft op borstkanker, maar ook op eierstokkanker.

De actrice maakte dinsdag bekend dat ze haar beide borsten preventief heeft laten verwijderen. De operaties begonnen op 2 februari, maar zijn sinds 27 april achter de rug. De 3 maanden durende behandeling is ‘succesvol afgesloten’ met het plaatsen van implantaten.

Een foto waarop actrice Angelina met een naakt bovenlijf poseert met een wit paard, gemaakt door David LaChapelle is vandaag bij veilinghuis Christie’s verkocht voor €35.500,-.

De veiling stond al gepland voordat de wereldster afgelopen maandag een artikel in The New York Times schreef over het preventief verwijderen van haar borsten.

Volgens een woordvoerder van Christie’s kwam er niet meer belangstelling voor de foto vanwege het nieuws rondom Jolie. Er gaan op internet geruchten dat partner Brad Pitt de foto heeft gekocht.

Lees ook:Angelina Jolie heeft haar borsten laten weghalen
Lees ook:Sacha Polak maakt ‘Nieuwe Tieten’
Lees ook:Oncologen bemerken het Angelina Jolie-effect
Lees ook:Angelina Jolie kan ‘s werelds bestbetaalde auteur worden
Lees ook:Steeds meer vrouwen laten preventief ~à la Angelina Jolie~ hun borsten amputeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>