Piepjonge jihadbruidjes geronseld door pedofielen van IS

Moslem-Child-brides-Islamic-Pedophile-29762420729Steeds jongere moslima’s uit de westerse wereld worden verleid om naar Syrië of Irak te gaan voor IS.

Deze piepjonge meisjes staat echter een afschuwelijke toekomst te wachten. Ze worden voor €500,- verkocht als seksslavinnetjes.

Hun praktijken zijn minstens zo erg als die van pedo-netwerken in het westen en van loverboys.

Daarom ook moet de Nederlandse Justitie hen net zo behandelen als andere zware zedendelinquenten……

Dat bepleit Sabra Rahiembaks, lid van de Haagse gemeenteraad voor de moslimfractie Partij voor de Eenheid, vandaag in De Telegraaf.

Zij kent de identiteit van een van de Haagse ‘jihadloverboys’.
De slachtoffers zijn meestal meisjes die verstandelijk weinig weerbaar zijn. Ook de geheime dienst AIVD waarschuwt voor de vele jonge meiden die afreizen naar IS-gebied.

Advocaat Michael Ruperti zegt dat het aanpakken van jihadronselaars als ontuchtplegers meer effect heeft dan via terrorismewetgeving. Hij staat inmiddels 3 meisjes tussen de 14 en 16 jaar bij, die waren geronseld.

De raadsman meent dat velen zich medeplichtig maken aan ronselpraktijken door als getuige aanwezig te zijn bij islamitische huwelijken van deze tienermeiden.

Via deze loverboypraktijken worden de meisjes in een huwelijk gedwongen met hun meerderjarige ‘loverboy’, veelal jongens rond de 25 jaar oud. Een soort van imam en een aantal ’getuigen’ bezegelen dergelijke huwelijken in alle beslotenheid achter de gordijnen en in achterkamertjes in woonhuizen in Den Haag.

“Vervolgens is het de bedoeling dat het huwelijk wordt ‘geconsumeerd’, met andere woorden: de meisjes moeten seks hebben.”

Ruperti bereidt een aangifte voor tegen de jihadloverboys. “Degenen die zich hieraan schuldig maken, moet duidelijk worden gemaakt dat zij in feite een stel pedofiele ontuchtplegers zijn.”
Thirteen
Good Slavekeeping
Child Bride
Rond Internationale Vrouwendag 2014 bracht de Britse uitgeverij een aantal ‘bladen’ op de markt die op confronterende manier het ronselen van jonge meisjes ten behoeve van de jihad in beeld brengt. Let wel: dit zijn dus geen rechte tijdschriften, maar eye openers.

Lees ook:4x zoveel gedwongen huwelijken in Nederland als gedacht
Lees ook:Gevluchte Jemenitische kindbruidjes vertellen…..
Lees ook:250 kindbruiden per jaar in Nederland!
Lees ook:Meisjesbesnijdenissen + kindhuwelijken gelukkig weer hoger op agenda!
Lees ook:Prinses Mabel: ‘Weiger de Syrische kindbruiden niet!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>