Indiase die haar aanrander een lesje leert is internethit

RosieKickAssjpgEen Indiase vrouw die vrijdagochtend tijdens het joggen in de stad Bangalore werd lastiggevallen, is inmiddels een internetheldin.

Ze ging haar aanvaller achterna om hem eigenhandig een lesje te leren………

De 30-jarige perverseling deed aan ‘eve-teasing’, een term voor het maken van obscene gebaren en geluiden en het publiekelijk betasten.

Veena Ashiya Chindlur was met een vriendin aan het joggen toen ze besloot het incident niet te negeren. Ze zette de achtervolging in en dwong de man op zijn knieën, waarna te zien is hoe ze hem een trap verkoopt. Vervolgens waarschuwde ze de politie.

Op de beelden, gemaakt door haar vriendin, is te zien hoe de man zich toch uit de voeten kan maken. Mede dankzij de foto’s en videobeelden kon Dhr. K.R. Suryaprakash binnen het uur ingerekend worden.

Dergelijke incidenten komen vaak voor in de Indiase stad, maar volgens Chindlur toont haar actie dat vrouwen terug kunnen vechten.

Ze plaatste het filmpje later zelf op Facebook, maar was geschokt toen sommigen haar ervan beschuldigden de ‘aanval’ in scène te hebben gezet.

“Het feit dat vrouwen kunnen reageren en terugslaan is blijkbaar gewoon niet geaccepteerd in onze maatschappij”, aldus Chindlur.

Lees ook:Britse persfotografe slachtoffer van alweer een groepsverkrachting in India
Lees ook:Indiase vrouwen zetten sociale media en smartphones in tegen seksueel geweld
Lees ook:Smakeloze Indiase ‘verkrachtings’-modeshoot
Lees ook:Iraanse vrouw uit gemeenteraad gezet, omdat ze te mooi is
Lees ook:Bollywoodsterren in demonstratie tegen Indiase verkrachtingscultuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>