In Dubai verkrachte Noorse heeft geen spijt van aangifte, ook al moet ze nu zelf de gevangenis in

ShariaLawHet is de wereld op z’n kop. Dit weekend meldden we u van powervrouwen.blog reeds over de wrede en idiote situatie waarin de Noorse Marte Dalelv is terechtgekomen.

Zij werd in Dubai in haar hotel verkracht door een collega, rende naar de balie beneden en liet hen bellen naar de politie, waar ze aangifte deed van seksueel geweld…….

In plaats van hulp te krijgen wacht haar nu 16 maanden gevangenisstraf vanwege ‘seks buiten het huwelijk’.

Marte Dalelv heeft echter geen spijt dat ze aangifte heeft gedaan. Ze hoopt op deze manier andere vrouwen te waarschuwen, zodat hen niet hetzelfde overkomt, liet ze vandaag weten.

Dubai ziet er misschien wel zeer modern uitziet, maar Dalelv wil benadrukken dat er geen westerse waarden en normen gelden en er ook geen rechtssysteem is. Ze realiseerde zich niet dat ze als een misdadigster zou worden behandeld in plaats van een slachtoffer toen ze aangifte deed.

“Veel toeristen weten niet dat het niet legaal is om alcohol te drinken”, aldus Dalelv. Alcohol mag dan wel te verkrijgen zijn in hotels en restaurant, het drinken ervan is verboden.

Lees ook:Verkrachte en veroordeelde Noorse vrouw mag na alle publiciteit Dubai verlaten
Lees ook:Noorse vrouw die in Dubai verkracht werd, moet daar nu zelf de bak in
Lees ook:Vrouwen eMANciperen, ook op het gebied van alcoholconsumptie
Lees ook:Wijn als het ultieme medicijn?
Lees ook:Ook succesvolle vrouwen moeten het op een halve fles (slik) per dag houden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>