Religie laat hersenen krimpen: over altijd bereid tot seks en de bedekte vagina

rosie_the_riveter_When I Say YesVolgens Imam Abdel Moez al-Eila uit Berlijn moeten vrouwen zich volledig aan de man onderwerpen. Islam betekent niet voor niets onderwerping.

Ja, en willen ze het huis verlaten of een baan aannemen, dan moeten ze toestemming vragen aan hun mannen.

Seks weigeren is eveneens uit de boze……..

Daarover bericht vandaag het Algemeen Dagblad.

Moeten we aandacht besteden aan zo’n gekrompen hersenpan? Ja wel om te weten hoe moslim-’geestelijken’ proberen vrouwen plat op de grond te krijgen.

Hou je vast. “Huwelijksproblemen gaan meestal als volgt: Toen ik met haar trouwde, was ze knap en slank. Nu is ze vol vet en beenderen. Wanneer ik naar haar kijk, lijkt ze wel satan. Ik hoopte dat ik nooit naar huis zou hoeven, ik hoopte dat ik haar nooit nog zou hoeven te zien. Het is dan dat de ogen van de man afdwalen naar andere vrouwen,” aldus de imam.

Hij vervolgt: “Als een man geprikkeld wordt door een vrouw op straat, dan zou de profeet Mohammed zeggen: ‘hij moet snel naar huis gaan om seks te hebben met zijn vrouw’. Ze mag immers onder geen beding seks weigeren, zelfs niet als ze haar regels heeft. In dat geval moet haar vagina bedekt worden met een doek want de man moet op elk moment kunnen genieten van het lichaam van zijn echtgenote.”

En tenslotte: “Een vrouw mag niemand in haar huis toelaten of zelf de woning verlaten zonder toestemming van haar man. Ze mag geen werk aanvaarden zonder dat haar echtgenoot dit toelaat. Dat is een groot probleem in de maatschappij waarin we leven (Duitsland). Een vrouw moet al haar tijd besteden aan man en kinderen. Ze moet koken, de vloer boenen en alles netjes houden. De vrouw moet zich beperken tot het huishouden.”

Laat ons zeggen: F*ck yourself!

Lees ook:Anti-verkrachtingswet: van nee=nee naar ja=ja
Lees ook:De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk II
Lees ook:Een kwart van de Europeanen denkt bij NEE voor seks toch OK
Lees ook:Corrigerende clip op Robin Thicke’s ‘Blurred Lines’
Lees ook:Pak de hoerenloper aan, niet de prostituee!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>