Ludieke wraak: ontslagen homopriester maakt vrouwen blij met ‘onbevlekte ontvangenissen’

WorkLovePrayEen voormalige priester uit Duitsland, die hom is en om die reden uit het seminarie werd gezet, heeft zo zijn eigen wraak op de Rooms Katholieke kerk.

Hij had nog nooit seks met een vrouw, maar heeft inmiddels al wel 22 kinderen bij 17 lesbische vrouwen……….

Zo meldt Holebi.info.

Hij is daarmee waarschijnlijk de homopapa met de meeste kinderen ter wereld. Markus K. is intelligent, meet ruim 1.94 m. en heeft donker haar.

12 van zijn kinderen wonen in München, eentje in Toscanië, eentje in Wenen, 6 in Duitsland en 2 worden deze zomer verwacht.

Als deze twee laatstengeboren zijn, eindigt Markus met 24 kinderen waarvan 12 meisjes en 12 jongens. Dit vindt hij een mooi aantal om te stoppen, vooral ook omdat hij, in tegenstelling tot andere spermadonoren, met al zijn kinderen contact onderhoudt.

Markus is van mening dat kinderen moeten kunnen weten wie hun biologische vader is. Als een kind van hem geboren is, registreert hij zichzelf eerst als biologische vader, 8 weken later geef hij het kind dan ter adoptie aan de meemoeder, zodat beide vrouwen rechten hebben betreffende het kind.

Daarna houdt hij dus contact met ieder kind. “Ik ontmoet 5 families elke 4 weken, anderen maar 1x per jaar, maar ik probeer er wel te zijn op iedere verjaardag van elk kind om samen taart te eten en spelletjes te doen.”

Markus wilde destijds priester worden, maar de katholieke kerk weigerde hem omdat hij openlijk homo is. In 1994 verliet hij het seminarie. Korte tijd later doneerde hij voor het eerst sperma, maar de vrouw in kwestie werd niet zwanger.

In 2003 zag hij een advertentie van een lesbisch stel dat op zoek was naar een donor. Hij sprak met hen af en besefte al snel dat het twee goede moeders zouden zijn. 9 maanden later werd zijn eerste zoon geboren.

Omdat Markus geen geld vraagt voor zijn donaties werd hij erg populair en voor hij het wist kwamen er tal van lesbsche koppels aan de deur vragen om zijn voortplantingsmateriaal.

In zekere zin is het een o zo katholieke ‘onbevlekte ontvangenis.’”Ik heb nooit seks gehad met de vrouwen, aldus Markus. “Ik deed mijn zaad in een speciaal potje waarna de vrouwen het thuis zelf inbrachten.”

Ondanks zijn uitgebreide familie, is hijzelf nog vrijgezel. Zijn laatste partner zag het niet zitten rekening te moeten houden met tal van leso koppels en kinderen.

Lees ook:Met borstmelk komt je kind sociaal weer hogerop dan jijzelf
Lees ook:TELEFILM KIJKEN: actueel thema over 2 lesbomoeders met een zoontje
Lees ook:Hoogopgeleide vrouwen uit hoogopgeleide families, beginnen steeds later aan gezinnen
Lees ook:TV-TIP: Mirella van Markus wil ook een kind!
Lees ook:Verkrachte Ierse die abortus wilde, heeft verplichte keizersnede ondergaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>