Bodil Sonesson is ‘Woman of the Year’

bodil_sonessonBodil Sonesson, Vicepresident Global Sales bij Axis Communications, is door de Women’s Security Council onderscheiden met de ‘Woman of the Year Award’ 2013 in de categorie fabrikanten.

Hiermee worden vrouwelijke top-professionals in de beveiligingsindustrie onderscheiden……….

“Ik beschouw deze erkenning van de WSC als een grote eer”, aldus de Franse Sonesson. “Onderzoek heeft aangetoond dat een goede man/vrouwbalans binnen managementteams en directies leidt tot aanzienlijk betere bedrijfsresultaten. Desondanks denk ik dat we binnen onze bedrijfstak nog een lange weg te gaan hebben.”

Sonesson werd gekozen op grond van haar leiderschap binnen de beveiligingsindustrie en binnen Axis. Ook werd ze geroemd om de wijze waarop ze aan de zakelijke gemeenschap heeft bijgedragen.

Sinds 1996 heeft Sonesson bij Axis verschillende salesmanagementfuncties vervuld en heeft ze een belangrijke rol gespeeld in de manier waarop Axis zich binnen de beveiligingsindustrie heeft ontwikkeld. Momenteel is ze wereldwijd verantwoordelijk voor sales voor het bedrijf dat meer dan 1.400 werknemers in 42 landen – plus nog eens 55.000 partners in 179 landen heeft.

Vandaag de dag bestaat de directie van Axis voor 40% uit vrouwen, een hoog percentage in vergelijking met het gemiddelde binnen de industrie.

De Women’s Security Council is een netwerk van succesvolle beveiligingsprofessionals die zich inzetten voor de kansen van vrouwen om professionele successen te boeken als leidinggevenden binnen de industrie. Dit jaar werd de jaarlijkse Women of the Year Awards voor de tweede keer uitgereikt op de vakbeurs ISC West.

Lees ook:Esther Roure-Villa benoemd tot European Digital Woman of the Year 2014
Lees ook:Barbera Wolfensberger: nieuw boegbeeld Creatieve Industrie NL
Lees ook:Wie nomineer je voor de Business Mom of the Year?
Lees ook:Oprichtster Mineke Foundation is African Woman of the Year
Lees ook:Waris Dirie is Sacla’s Vrouw van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>