ORMIT van Hetty van Ee: één van de fijnste plekken om te werken in NL

CoverHettyVanEeMet een score van 90% op de zogeheten Trust Index, die de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties meet, behaalde ORMIT de eerste plaats in het Great Place to Work onderzoek 2013 in de categorie middelgrote bedrijven.

Hetty van Ee is de trotse algemeen directeur van het bedrijf………….

Zo meldt CEO ME.

“Dat we zelfs in deze moeilijke tijd de eerste plaats halen, is natuurlijk fantastisch. Als specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling willen we graag het goede voorbeeld geven. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen ORMIT gedreven is om zowel de organisatie als zichzelf verder te ontwikkelen, goed samen te werken en daarmee goede resultaten neer te zetten, maar ook plezier te hebben met elkaar.

Het is een bevestiging van onze filosofie dat in bedrijven met een duidelijke visie over goed samenwerken, kwaliteit leveren en plezier hebben, effectiever wordt gewerkt. Succes is een gevolg van de bevlogenheid en inzet van medewerkers en de manier waarop mensen samenwerken.”

De geluidskwaliteit en ook het licht in onderstaand filmpje zijn verschrikkelijk, maar het is zo’n boeiende sprankelende vrouw dat ik Hetty van Ee toch ook even bewegend langs wil laten komen.

Lees ook:Laatste der Mohikanen: verzetsvrouw Hetty van Klaveren overleden
Lees ook:Vandaag is het weer Girlsday!
Lees ook:Mannen spelen nog steeds liever baasje dan vrouwen
Lees ook:Vrouwen bereiken meer in de boardroom
Lees ook:Suzanne Marees versterkt de AJAX-vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>