Nigella Lawson gaat haar tanden zetten in nieuwe kookshow

NgellaLawsonNigella Lawson laat zien dat ze een powervrouw is. Dat ze zowel letterlijk als figuurlijk haar eigen boontjes wel kan doppen.

Vers gescheiden van de schathemeltjerijke Saatchi van wie ze geen cent hoeft, bouwt ze een nieuw leven op. Met een kersverse klus waar ze haar tanden in kan zetten…….

Ze gaat voor de zender Channel 4 een Britse remake maken van ‘The Taste’. Met dat programma was ze afgelopen seizoen in de Verenigde Staten te zien.

Het programma zal pas volgend jaar worden uitgezonden. In de VS kwam The Taste in januari op de buis. De netwerkbazen besloten aan het einde van het eerste seizoen om er nog een reeks aan vast te plakken.

Channel 4 is erg blij met de terugkeer van de kokkin. Ze werd destijds beroemd door de kookshows op die zender.

Het programma heeft wel een enorm afgezaagde (jury-)thema, waar het publiek klaarblijkelijk maar geen genoeg van krijgt. De juryleden proeven blind van de gerechten van kandidaten en besluiten ze zonder de kok in kwestie te zien of ze die persoon in hun team willen.

Lees ook:Goedele Liekens gaat Britse kinderen sekslessen geven via school TV
Lees ook:Bizar: Eva Braun was een Joodse vrouw
Lees ook:Maike Meijer & Margôt Ros terug met ‘Toren C’ en dat zullen we weten
Lees ook:Suzanne Marees versterkt de AJAX-vrouwen
Lees ook:Margreet Spijker gaat WNL Opniniemakers op TV doen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>