Het is ‘Draag Weer Wit Week’!

maandverband en obJe zou het nog niet zeggen aan het magere zonnetje en de koude lucht die nog steeds door ons kikkerlandje waait zou je het niet afleiden, maar wel aan het initiatief van de Nederlandse gynaecologen.

Want wat is er leuker om in een witte broek de zomer te vieren? Dat is de zomer vieren zonder dat je bang hoeft te zijn voor doorlekken……

Gynaecologen in 30 ziekenhuizen in heel Nederland geven voorlichting over hevig menstrueel bloedverlies en de mogelijke behandelingen. Ook over bloedingen in het algemeen is informatie te krijgen.

Het wordt zomer, hopelijk. Vrouwen met hevig menstrueel bloedverlies zien de bui al hangen: durven ze hun witte kleding aan of niet?

Onderzoekend gynaecoloog Judith Huirne, verbonden aan VUmc, coördineert landelijk onderzoek naar de effectiviteit van de verschillende behandelmogelijkheden.

Een daarvan is de behandeling met Novasure:

Tenslotte nog wat kekke kiekjes van mijn favoriete modeblog AdvancedStyle.Blogspot.com van Ari Seth Cohen: leeftijdsloos, stijlvol en wit!

AdvancedStyle6

AS7

AS8

AS9

AS10

AS11

As12

AS13

AS14

AS15

LADYGAGA

Lees ook:‘Draag Weer Wit’-week in VUmc voor oplossingen tegen zware menstruaties
Lees ook:Draag weer wit: over hevig bloedverlies
Lees ook:Het is weer Draag Weer Wit Week!
Lees ook:Marlies Bongers benoemd tot hoogleraar gynaecologie Maastricht
Lees ook:Judith Koelemeijer onderzoekt dood van haar jeugdvriendin 25 jaar terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>