Sandra Bullock als Tupperware-miljonaire Brownie Wise

BrownieWiseHoewel Brownie Wise, de bedenkster van de Tupperware-parties, meestal wordt herinnerd als een soort van ideale huisvrouw uit de jaren ’50, was ze in werkelijkheid een baanbrekende zakenvrouw die een sociaal netwerk opzette voor vrouwen om zelfstandig geld te verdienen.

Ze was de eerste vrouw die ooit de cover van Business Week sierde en werd populair tijdens haar tijd als marketing-manager van het beroemde bedrif………..

Haar ruzies met Earl Tupper, uitvinder van het product, zorgde er echter voor dat ze naderhand meer bekend stond om de controverse over haar vertrek bij het bedrijf.

Sony Pictures heeft aangekondigd dat Tate Taylor een rolprent gaat schrijven en regisseren over Brownie Wise, het marketing-genie achter het concept van Tupperware, dat het merk wereldberoemd maakte en nieuwe professionele deuren opende voor vrouwen.

Sandra Bullock zal de hoofdrol spelen in de film, die gebaseerd is op Bob Kealings ‘Tupperware Unsealed’.

Lees ook:Sony-topvrouw Amy Pascal start eigen produktiebedrijf
Lees ook:Muziekwereld staat pal achter Kesha in haar verkrachtingszaak
Lees ook:Taylor Swift zet Kanye West fijntjes op z’n plek
Lees ook:23 Jump Street met vrouwelijke helden
Lees ook:Literaire thrillers Simone van der Vlugt worden speelfilm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>