Taylor Swift zet Kanye West fijntjes op z’n plek

RosieTaylorSwiftRapper Kanye West rept in zijn laatste nummer dat hij verantwoordelijk is voor het succes van Taylor Swift.

‘Made that bitch famous’, jawel, doelend op het pijnlijke moment dat hij haar VMA speech in 2009 live onderbrak omdat hij vond dat Beyoncé had moeten winnen.

Taylor ging nooit in op de daarop volgende controverse, maar tijdens haar dankwoord na 3 Grammy’s afgelopen week, had ze toch een indirecte boodschap…..

Nadat ze alle mensen had bedankt waarmee ze samenwerkte aan haar album ’1989′, ging Taylor over op een bemoedigende boodschap: ‘Aan alle jonge vrouwen: je gaat mensen tegen het lijf lopen die jouw succes willen ondermijnen, of met de eer willen gaan lopen van jouw resultaten of jouw roem. Maar als je je blijft richten op wat je doet en je niet laat afleiden door deze types, komt er een dag dat je je doel bereikt en dat je beseft dat jij en de mensen die van je houden daarvoor gezorgd hebben. En dat is het beste gevoel ter wereld.”

Lees ook:Fysicus Taylor door het stof vanwege seksistisch shirt persconferentie Philea
Lees ook:Christina Aguilera werft fondsen voor campagne Hillary Clinton
Lees ook:Liz Taylor runde illegaal safehouse en netwerk voor aids-patiënten
Lees ook:Heb jij de Flamingo Factor?
Lees ook:Vrouw van het Jaar Taylor Swift is wereldwijd bestverkochte artiest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>