Viola Holt op buitengwoon seksistische manier afgemaakt door BNN

ViolaHoltHet BNN radio-duo Coen Swijnenberg & Sander Lantinga hebben Viola Holt gisteravond op bijzonder grove en seksistische wijze afgemaakt omdat de voormalig presentatrice hen niet te woord wilde staan.

Ze wilden met Viola spreken omdat zij (terecht) boos is op iemand die onder haar naam berichten post op het Viva-forum. …..

Het radioduo kreeg bij hun telefoontje nog wel een “Hallo” van Viola”, maar toen ze hoorde dat ze met Coen & Sander te maken had, hing ze zwijgend op. “Wat een muffe trut is dat zeg. Gadverdamme”, roept Sander heel Robert Jensen-achtig, die Viola al eens schandelijk schoffeerde. “Wat een kuttekop eerste klas”, aldus Coen.

Zodra het tweetal Holt nog een keer probeert te bereiken krijgen ze haar voicemail en dat schiet bij hen helemaal in het verkeerde keelgat. “Wat een zure sloot zeg”, roept Coen uit. “Ze moeten haar schaamlippen om haar oren binden en het aan elkaar strikken als een soort van paasei”, voegt Sander daaraan toe. En zo ging het nog even door. Afdeling PVVS noemen wij dat: plaatsvervangende schaamte, kromme tenen.

De radiomakers vinden het allemaal erg leuk en hebben op hun website gezet: ‘Viola Holt is geen vriendin van de show’.

BNN-voorman Patrick Lodiers (u weet wel die man die nog geen 2 woorden ABN kan spreken achter elkaar) kan zich er niet druk om maken. Woensdagmiddag had hij het betreffende item nog niet beluisterd, aldus De Telegraaf. “Moet ik er wat van vinden dan?” vroeg hij. Op voorhand zegt hij dat het om ‘een storm in een glas water’ gaat. “Ik zou zeggen: concentreer je maar op Syrië. Doei!” Einde citaat publieke omroepvoorzitter.

Of het nu uit de mond komt van beroemdere vuilbekkers als Paul de Leeuw, Youp van ‘t Hek, Robert Jensen of aanverwanten of uit de monden van deze heren: dit kan echt niet. En erover zwijgen is erin toestemmen. Op de man / vrouw spelen is namelijk het aller-aller makkelijkste wat er is en het is vooral geen humor!

Coentje en Sandertje: je had het eens over m’n moeder moeten zeggen, ik was jullie persoonlijk in de studio ook iets over je oren komen trekken! En heerschap Lodiers: DubbelDoei.

Lees ook:‘Als een vrouwelijke DJ enthousiast wordt, klinkt ze al gauw als een viswijf’
Lees ook:Financiële opleiding biedt vrouwen meer bestuurskansen
Lees ook:ASAP Rocky rapt smakeloos over Rita Ora
Lees ook:Echte powervrouwen laten de volgende zaken wel uit hun bolle hoofdje
Lees ook:Jill Sander kleedt vrouwen sereen en stoer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Viola Holt op buitengwoon seksistische manier afgemaakt door BNN

  1. Youri

    Doe eens even normaal.
    Coen & Sander hebben gelijk.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>