ZUIDAS-LOL: vrouwen sprinten op stiletto’s, mannen in 3-delig grijs

HakkenRunDe hakken en pakken-run op de Amsterdamse Zuidas is een opmaat naar de echte Zuidas Run voor het goede doel.

Dit is een race waarbij de verschillende beroepsgroepen van de Zuidas het in een spannende sprint van 50 meter tegen elkaar opnemen.

Dresscode: hoge hakken en strakke pakken.

Na het startschot van Jort Kelder werd er vanochtend door de mannen strak in het pak, met zakelijke schoenen én aktetas gesprint alsof hun leven er vanaf hing.

De vrouwen deden hier niet voor onder: zij gingen gekleed in zakelijke outfit en legden de sprint af op hakken van ten minste 9 cm hoog.

Met een razendsnelle finish mag Erwin Meijer van Kempen & Co zichzelf een jaar lang de snelste consultant van de Zuidas noemen.

In de categorie vrouwen ging Saskia Boonzajer Flaes van VUmc vandaag met de zege naar huis. Naast eeuwige roem ontvingen de winnaars mooie prijzen zoals een maatpak van The TailorMates of een jaarabonnement op dé sportschool van de Zuidas; Clubsportive.

De Hakken/Pakken Run is een evenement ter promotie van de Zuidas Run die op zondag 25 mei a.s. van 11.00 uur tot 17.00 uur wordt gehouden.

Deelnemers aan de 4 EM en de 10 EM Zuidas Run steunen dit jaar het ‘Virtual Reality Lab’ van VUmc Revalidatiegeneeskunde in Amsterdam. De very young professionals die meedoen aan de Kids Run, steunen VUmc Kinderstad.

Lees ook:Liselore Frowijn ontvangt de Frans Molenaar Couture Prijs
Lees ook:Shelly-Ann Fraser-Pryce: de snelste vrouw ter wereld
Lees ook:Winnende wielrenster Chantal Blaak ‘krijgt’ 2 rondemisters
Lees ook:VUmc benoemt 3 nieuwe vrouwelijke professoren
Lees ook:Irene van Lieshout wint 13e Nijmeegse Mariken Loop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>