Floortje Dessing wil nu vooral naar ‘de diepte van de wereld’

FloortjeDessing3Denk je reisprogramma, dan denk je Floortje Dessing en dat is al heel lang zo.

Ze reisde voor diverse zenders al de continenten van de wereld af en momenteel reist ze zelfs naar ‘het einde van de wereld’ voor BNN.

Op dit moment groeit bij haar de behoefte om meer naar de diepte van de wereld te gaan……

Meer journalistiek dus. “Het zou heel goed kunnen dat dit mijn laatste seizoen 3 op Reis is, na 15 jaar. Ik ben heel erg toe aan iets nieuws”, vertelt de 43-jarige presentatrice aan het AD.

Misschien komt het zelfs zo ver dat Floortje helemaal afscheid gaat nemen van BNN. “Het zou ook heel goed kunnen dat ik stop bij BNN, omdat ik vind dat ik daar te oud voor geworden ben. En dat ik doorgroei naar een omroep die meer bij mijn leeftijd past. En waar ik die ambities meer tot hun recht laat komen”, aldus Floortje.

Floortje maakt al een programma dat op Nederland 1 wordt uitgezonden. Ze gaat een overstap naar de VARA dan ook niet uit de weg. “Want het is nu 1 bedrijf met 2 verschillende merken. Maar het is puur gebaseerd op mijn leeftijd en het feit dat BNN een jongerenomroep is.”

Vanuit BNN wordt er volgens Floortje geen druk op haar uitgeoefend om weg te gaan. “Integendeel zelfs. Ik vind het vooral zelf.”

Lees ook:Floortje Dessing wint BVN-trofee van Nederlanders in buitenland
Lees ook:Hanneke Vulperhorst gaat van onzichtbaar naar zichtbaar met Syb v/d Ploeg
Lees ook:Martine Bijl bakt er niks van
Lees ook:Nieuwe single Beyoncé is badinerend voor haar seksegenotes
Lees ook:Floortje Dessing genomineerd voor Televizier Ster, maar voorlopig in ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>