Duitse zangeressen vrolijken metro en internet op

Wat doe je in een land dat zich druk maakt over vermeende hakenkruisen op de jas van de koningin van het buurland en waar cabaretiers niet meer mogen zeggen wat ze vinden?

Juist ja: een vrolijke noot maken. In de metro van Frankfurt gaven 2 vrouwen deze week een spontaan concert en dat vliegt inmiddels over het internet…..

Hun enthousiasme en de muziek werken aanstekelijk, zo blijkt uit een filmpje waarop te zien is hoe een passagier halverwege zomaar rappend bijspringt.

De Duitse krant Bild zegt dat de Britse Heidi Joubert en Duitse Anna Guder terugkwamen van een muziekfestival en de Frankfurter S-Bahn namen. Guder, bekender onder haar artiestennam Kiddo Kat, zingt en speelt de gitaar. Joubert doet de swingend percussie en zingt mee met de Prince-hit ‘Kiss’.

Een vriend van de vrouwen filmde het optreden en zette het op Facebook waar het al meer dan anderhalf miljoen keer bekeken werd.

Lees ook:Heike Hanagarth van BMW naar boardroom Deutsche Bahn
Lees ook:Maxima: ‘van party-girl tot koningin-gemalin’
Lees ook:Duitse Defensie met vrouw aan ‘t hoofd wordt gezinsvriendelijk
Lees ook:Svetlana Aleksijevitsj wint Vredesprijs Buchmesse
Lees ook:Angela Merkel wil eerste vrouwelijke secretaris generaal VN worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>