Anne Frank Huis had totaal geen moeite met Justin Bieber

Het lijkt me een hele goede zaak dat ook al ben je maar even in Nederland, dat je dan het Anne Frank Huis gaat bezoeken.

Zo ook het 19-jarige Canadese meisjesidool Justin Bieber.

Hij schreef in het gastenboek dat hij hoopte dat als Anne Frank nog geleefd had, dat ze dan ook een ‘Belieber’ was geweest, wat zoveel betekent als een fan van hem.

Het schoot velen in binnen- en buitenland in het verkeerde keelgat en ik zie niet in waarom……

“Het Anne Frank Huis was heel blij met de komst van Justin Bieber afgelopen vrijdag. We vinden het heel positief dat hij de tijd en moeite heeft genomen om het museum te bezoeken”, schrijft het museum op Facebook.

“Hij was heel erg geïnteresseerd in het verhaal over Anne Frank en hij bleef langer dan een uur. We hopen dat hij zijn fans hiermee heeft geïnspireerd om iets over haar leven te leren en we hopen dat ze haar dagboek zullen lezen.”

Justin schreef vrijdag na zijn bezoek in het gastenboek: ‘Echt inspirerend om hier te kunnen zijn. Anne was een geweldig meisje. Hopelijk zou ze een belieber zijn geweest.’

Hierop kwam een stortvloed aan kritiek. Zo werd hij uitgemaakt voor sukkel, harteloos ventje en kleine, verwende debiel.

Lees ook:Stiefzus Anne Frank reageert op ‘Bieber-gate’
Lees ook:Schrijvende Anne Frank in Madame Tussauds Wenen
Lees ook:Beyoncé vandaag in het Anne Frank Huis
Lees ook:Jessica Durlacher vindt commotie over diner-arrangement ANNE onzin
Lees ook:Helpers van Anne Frank belicht in speciale expo in Het Achterhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>