94-jarige yoga-lerares brengt nog nieuwe DVD op de markt

TaoPorchonLynchDe nu 94-jarige Tao Porchon-Lynch begon haar carrière in de jaren ’40 als actrice in Europa, India en Hollywood.

Aanvankelijk stond ze erg sceptisch tegenover yoga, maar toen ze het probeerde was ze meteen verslaafd.

Ze ging in haar jonge jaren in de leer bij wereldberoemde bekende yogi’s en werd uiteindelijk zelf een instructrice. Ze geeft nog steeds verschillende lessen per week en lanceerde deze week haar dvd ‘Yoga with Tao’………

“Het gaat om het plezier in het leven. Niets is onmogelijk als je het gevoel hebt dat je contact hebt met de kracht binnenin je. Wanneer studenten denken dat ze iets niet kunnen, maar uiteindelijk beseffen dat het wel gaat, is hun gelaatsuitdrukking magisch voor mij. Dat gevoel is goud waard.”

“Het geheim van mijn lange, gezonde leven is yoga en dans. Mijn beste tip is om niets uit te stellen. Als je iets wilt verwezenlijken, doe het dan meteen. Wees ook niet bang, veel mensen starten ‘s ochtends al met zich zorgen te maken, maar het is beter je angsten los te laten.”

Lees ook:Jongste yoga-lerares ter wereld: ‘leeftijd doet er niet toe’
Lees ook:Borstvoeden freestyle: je kunt op je kop gaan staan
Lees ook:Start To Run Evy Gruyaert gaat ook Yoga geven
Lees ook:Lady GaGa wil depressieve tieners empoweren
Lees ook:Diane von Furstenberg: ‘The Woman I Wanted To Be’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>