Ook vrouwengezondheidscentrum ‘Care For Women’ wint VROUW-award

CareForWomenHet vrouwengezondheidscentrum van ‘Care for Women’ heeft de VROUW Award in de categorie Gezond & Fit gewonnen.

Bijna 25.000 vrouwen hebben de afgelopen weken gestemd op verschillende producten en diensten die hun leven veraangenamen………

Uit handen van Duco Bouwens, presentator van Nederland in beweging, ontving het vrouwengezondheidscentrum de Vrouw-Vlinder voor het beste initiatief in de categorie Gezond en Fit.

“Deze VROUW Award laat zien dat vrouwen ons waarderen en dat is voor mij, als initiatiefneemster, een extra stimulans om verder te gaan en elke keer weer op een andere manier de gezondheidszorg voor vrouwen te verbeteren.”, aldus Catherine van Heest.

‘Care for Women’ is vorig jaar gestart met vrouwengezondheidscentrum in Amersfoort. Hier werken zorgverleners uit de reguliere- en alternatieve geneeskunde samen op het gebied van vrouwengezondheid.

Een bijzonder initiatief, welke door veel vrouwen ook bijzonder gewaardeerd wordt. Ook hebben ze een landelijk netwerk van bijna 100 praktijken, waarin speciaal opgeleide vrouwelijke zorgverleners vrouwen helpen en adviseren op het gebied van de overgang, menstruatieproblemen, anticonceptie, zwangerschap en meer. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoed, zonder dat hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig is.

Lees ook:CEO Dominique Leroy van Belgacom wint eerste TRENDS-award
Lees ook:Genomineerden Femme Tech Award 2014
Lees ook:Nederlandse modeblogsters doen het internationaal goed
Lees ook:Blondie krijgt Godlike Genius Award
Lees ook:Annemie Struyf genomineerd voor prijzen TV-repo’s over vaginale verminkingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>