Exclusieve vakanties voor vrouwen

sex-and-the-city01De ‘women’s only’ business is sterk aan het groeien. Mijns inziens geen stap terug, maar een stap vooraarts.

Mannen vinden het soms prettig om onder elkaar te zijn, vrouwen idem dito met een sterretje.

Na sportscholen, wellnesscentra en sociëteiten, zijn er nu ook vakanties exclusief voor vrouwen……

Daarover bericht De Telegraaf vandaag.

cowgirls
1. Cowgirl boot camp – Verenigde Staten
Altijd al willen proeven van het leven van een stoere cowgirl? Vertrek naar het Alisal Guest Ranch and Resort in Californië en leer paardrijden, veedrijven, boogschieten en linedancen. Samen met – uiteraard vrouwelijke – gidsen maak je te paard lange tochten door de natuur, meldt CNN. Toe aan een beetje glamour? Gooi je zelfgemaakte (!) cowboyhoed in het gras en geniet van een luxe picknick. ’s Avonds is er een wijnproeverij en worden er cocktails geserveerd.


2. High tea en high fashion – Frankrijk
Front row zitten tijdens een modeshow en tegelijkertijd thee drinken en smullen van sandwiches, taartjes en hartige hapjes… Dat kan een keer per maand in het chique, met vijf sterren bekroonde Hotel le Bristol in Parijs. Zodra de modellen de catwalk hebben verlaten, kun je uitbuiken in de spa.

Diane von Furstenberg penthouse
3. Slapen à la Diane von Furstenberg – Australië
Voor veel modeliefhebbers is het een droom om te overnachten in de Diane von Furstenberg penthouse in het Hayman Island Resort. Uiteraard heeft de modekoningin de kamer zelf ontworpen. Met maximaal drie vriendinnen kun je genieten van Diana’s favoriete kiekjes en een prachtig uitzicht op Great Barrier Reef. Voor een nacht betaal je bijna 4000 euro, maar dan staat er wel vierentwintig uur per dag een butler voor je klaar.

The Chocolate Boutique Hotel
4. Chocolade workshop – Engeland
Alleen al de inrichting zorgt ervoor dat je lekkere trek krijgt. Alle kamers in The Chocolate Boutique Hotel in Bournemouth hebben een thema, denk aan ‘The Cocoa Bean’ en ‘Chocolate Truffle Suite’. En elke dag staat er een tasje vol lekkernijen voor je klaar. Overdag worden er verschillende proeverijen en workshops georganiseerd. Waag je bijvoorbeeld aan het knutselen van een eetbare pump.

Lees ook:Ook Diane von Furstenberg ingeschakeld voor design Google-Glass
Lees ook:Diane von Furstenberg heet Bruce Jenner welkom in de vrouwenwereld
Lees ook:Bohemian Wrapsody: ode aan wikkeljurk Diane von Furstenberg
Lees ook:Diane von Furstenberg: ‘The Woman I Wanted To Be’
Lees ook:Diane von Furstenberg deelt prijzen uit aan 5 powervrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>