Dr. Esther de Vries benoemd tot bijzonder hoogleraar in Tilburg

Dr Esther-de VriesHet College van Bestuur van Tilburg University heeft Esther de Vries per 1 juni 2014 benoemd tot bijzonder hoogleraar Ketenzorg met bijzondere aandacht voor downsyndroom en het immuunsysteem.

Zij gaat werken bij het zorginstituut Tranzo…….

De Vries streeft naar samenwerking tussen gezondheidszorg, wetenschap, bedrijfsleven en onderwijsinstituten in de Brabantse samenleving met als doel ‘evidence based’ zorg in de totale keten te ontwikkelen, implementeren en evalueren.

De kwaliteit van zorg, kwaliteit van leven en optimale participatiemogelijkheden van de patiënt in de maatschappij staan hierbij centraal.

Dr. Esther de Vries is werkzaam als kinderarts-infectioloog/immunoloog en tevens als decaan Wetenschap & Innovatie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ’s-Hertogenbosch.

Ze heeft een ruime onderzoeks- en onderwijservaring en publiceerde zowel in nationale als in internationale vooraanstaande tijdschriften.

Lees ook:Marian Kaljouw wordt voorzitter RvB Nederlandse Zorgautoriteit
Lees ook:Tineke Hirschler in Raad van Toezicht Martini-ziekenhuis
Lees ook:Vrouwen vinden klagen over gynaecologische ongemakken ‘gezeur’
Lees ook:Prof. Saskia Teunissen op nieuwe leerstoel ‘Hospicezorg’
Lees ook:Anita Wydoodt van Meander Medisch Centrum is Bestuurder van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>