De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk III

marital-rape-posterDe meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk. We schreven er vaker over bij powervrouwen en ook tenniskampioene Invana Trump- Zelníčková weet ervan mee te spreken.

De advocaat van haar ex-man Donald Trump heeft de Canadese journalist Tim Mak bedreigd.

Deze schreef op The Daily Beast dat de tegenwoordige Republikeinse presidentskandidaat zijn toenmalige vrouw Ivana heeft verkracht.

Ivana beschuldigde Trump in het verleden zelf van verkrachting…..

De 69-jarige onroerendgoedmagnaat zou dat hebben gedaan uit boosheid, omdat hij op haar voorspraak een mislukte operatie aan zijn hoofdhuid had ondergaan.

Mak haalde in zijn artikel een boek over Trump aan waarin de scene uit het huwelijk (1977-1992) wordt beschreven.

Ivana nam haar woorden later enigszins terug en zei in een verklaring: “Ik voelde me geschonden als vrouw, omdat de liefde en tederheid, die hij mij altijd gaf, nu afwezig was. Ik noemde dit ‘verkrachting,’ maar ik wil niet dat mijn woorden worden uitgelegd in een letterlijke of strafrechtelijke zin.”

Mak refereerde aan de verkrachting omdat Trump onlangs Mexicaanse immigranten verkrachters noemde.

Advocaat Michael Cohen vertelde Mak in een reactie dat het juridisch onmogelijk is voor een echtgenoot om zijn vrouw te verkrachten.

Verkrachting binnen het huwelijk is in de Verenigde Staten echter strafbaar sinds 1993. In de staat New York, waar Donald & Ivana Trump destijds woonden, was het al in 1984 illegaal.

Cohan dreigde daarna zowel Mak als The Daily Beast voor de rechter te slepen. Tegen de journalist zei hij onder meer: “Als er een artikel verschijnt met de naam Trump er in en met het woord ‘verkrachting’, ga ik je hele leven overhoop halen zolang je op deze planeet rondloopt. (…) Ik waarschuw je, wees verdomd voorzichtig, want wat ik met je ga doen is vreselijk. Begrijp je me?”

Lees ook:De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk II
Lees ook:Pussy Riot’s antwoord op Trumps ‘Grab them by the pussy’
Lees ook:Donald Trump krijgt menstruerende vrouwen over zich heen
Lees ook:De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk
Lees ook:Als een vrouw NEE zegt tegen seks en een man doet JA: verkrachting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>