CNN-journalist interviewt verkrachtsslachtoffer Bill Cosby ronduit lomp

Real_Men_Don__t_Rape_by_Steph123098CNN-presentator Don Lemon is in opspraak geraakt na zijn ongepaste vraagstellingen en zijn buitengewoon niet empathische manier van reageren op 1 één van de verkrachtingsslachtoffers van voormalig komiek Bill Cosby.

Joan Tarshis, 1 van de 14 vrouwen waarvan bekend is geworden dat zij is verkracht door Cosby, schoof gisteren aan bij CNN Tonight om haar traumatische ervaringen te bespreken.

De presentator liep met olifantspoten over een getraumatiseerde vrouw heen….

Daarvan doet Het Laatste Nieuws verslag.

Tarshis werd gedrogeerd en verkracht door Cosby. Zo had ze, onder invloed van drugs, orale seks met de ooit zo populaire komediant. Aan seks ontsnapte ze door te zeggen dat ze was geïnfecteerd.

“Je weet dat er manieren zijn om geen orale seks te hebben als je niet wil”, was de eerste ongemakkelijke vraag van Lemon. “Dat kwam niet eens in me op”, zei het slachtoffer. “Door je tanden te gebruiken, snap je”, vervolgde de presentator.

Voordat Tarshis kon antwoorden, voegde Lemon nog snel toe: “als een wapen”. Toen zij nog maar eens herhaalde dat dat niet in haar opkwam, haalde de host nog een keer het woord ‘bijten’ aan.

In de Verenigde Staten is de manier van interviewen kritisch onthaald. Men vindt het verwerpelijk dat hij zo in detail treedt op landelijke televisie over een verkrachting.

Ook zou hij slachtoffers van een verkrachting een vervelend gevoel aanpraten door te zeggen dat als ze het niet wilde, het ook niet had hoeven gebeuren.

Lees ook:Het net sluit zich om Bill Cosby: 40 vrouwen gedrogeerd en misbruikt
Lees ook:Je zult toch maar de vrouw van Bill Cosby zijn……
Lees ook:Amy Schumer ‘pleit Bill Cosby onschuldig’
Lees ook:35 vrouwen door Bill Cosby aangerand, samen op cover New York Magazine
Lees ook:Vrouwen Universiteit schrapt leerstoel Bill Cosby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>